Om Ahlsell Maskin

Mer än bara maskiner!

Ahlsell Maskin är en av Sveriges ledande leverantörer av effektiva produktionsanläggningar. Genom en kombination av god kunskap om effektivitet, produktionsteknik och flöden tar vi fram lönsamma lösningar

Ahlsell Maskin AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kvalificerade och effektiva produktionsmaskiner och anläggningar. Vi har verkat på marknaden sedan 1960-talet och har under åren samlat på oss en djup och bred kunskap om våra kunders behov och krav på sina produktionsutrustningar/maskiner. Vi samarbetar även med Ahlsell på det lokala marknaden.

Ahlsell Maskin arbetar rikstäckande med försäljning, service och andra tjänster inom produktområdena skärande bearbetning, plåtbearbetning samt lagring och hantering, detta har vi gjort sedan 1960-talet. Huvudkontor och utställningshall finns i Örebro samt säljare och tekniker på ett flertal andra orter i Sverige.

Rådgivning
Ahlsell
Historia
Jobba hos oss
Policys
Rådgivning

Genom vår långa erfarenhet har vi också fått stor förståelse för såväl andrahandsmarknad som investeringar i sin maskinpark.

Vid investeringar kan vi hjälp er värdera, avyttra och finna finansieringslösningar för nya maskiner. Våra konsulter har mångårig erfarenhet och goda kontakter inom industrin.

 

Tillsammans kan vi göra era investeringar lönsamma och effektiva med minimalt produktionsbortfall.

Ahlsell AB

Vi är en relativt liten organisation men med representation runt om i landet. Detta ger oss en fördel på marknaden där vi kan vara snabbt ute hos kund oavsett vart ni finns i landet. Vi arbetar metodiskt med utbildning och kompetenshöjning för att alltid hålla oss uppdaterade. Vi ägs av Ahlsell men är självstyrande. Ofta samarbetar vi med Ahlsell på den lokala marknaden.

 

Ahlsell Maskin AB och Ahlsell AB har en sortimentssamordning på mindre verkstadsmaskiner. Ahlsell:s maskinkatalog nr MASKNR1 speglar detta sortiment.

 

Marknadschef i Ahlsell AB för Verktyg och Maskiner är Marcus Lång Ahlsell Maskin och Ahlsell Industri samarbetar på den lokala marknaden i kundförfrågningar och projekt. Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, med verksamhet även i Baltikum och Ryssland.

 

Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, EL, Verktyg och Maskiner, Kyl och GDS (gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 21 miljarder SEK och ca 4500 anställda.

 

 

Historia

Ahlsell Maskin har sina rötter i Gustafsson o Görtz AB ett gammalt industrihandelföretag i Örebro som sedan 1960-talet började sälja verkstadsmaskiner över hela Sverige.

Under 1970-talet köpte Tibnor AB upp Gustafsson o Görtz men verksamheten fortsatte som tidigare med bla. maskinförsäljning. Nu i början av 1980-talet kom revolutionen i och med introduktionen av CNC-maskiner. Vi var med …

 

Maskinavdelningen bolagiserades 1990 och fick namnet Tibnor Maskin AB.

 

När Tibnor beslutade sig för att helt ägna sig åt stålhandel avyttrades Industrivaruhusgruppen och Ahlsell AB köpte bolagen 2001 och namnet ändrades till Ahlsell Maskin AB. Ahlsell Maskin är helägt av Ahlsell AB.

 

Jobba hos oss!

Ahlsell Maskin är alltid i behov av hängivna och kunniga etablerade säljare och tekniker.

Vi kan också ta in nyutbildade medarbetare i organisationen. Behoven varierar över tiden men om du är intresserad så besök oss gärna i Örebro eller sänd in en intresseanmälan till Johan Martinez.

Våra policys

Ahlsell Maskin värnar om din personliga integritet.

Nedan finner du vår dataskyddspolicy samt hur vi använder oss av cookies på sidan.

Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta oss på info@ahlsellmaskin.se

 

Vår dataskyddspolicy

Vår policy för cookies