Nyanställer säljare

Nyanställer säljare

Ahlsell Maskin AB nyanställer och satsar ännu kraftigare för att växa på den svenska marknaden. Ny säljare är Johan Lundin, som kommer utgå ifrån Dalstorp och ha Västsverige som sin arena.

Ahlsell Maskin AB har erfarenhet på den svenska marknaden som sträcker sig till 1960-talet och har under åren samlat på oss en djup och bred kunskap om våra kunders behov och krav på sina produktionsutrustningar/maskiner. Ahlsell Maskin är ett helägt dotterbolag till Ahlsell AB.

Nu är det dags att ytterligare stärka vår organisation och se framåt, säger Ahlsell Maskins VD Johan Martinez. Vi arbetar rikstäckande med försäljning, service och andra tjänster inom produktområdena skärande bearbetning, plåtbearbetning samt lagring och hantering.

Johan Lundin har bakgrund inom industri/automation och har nu senast jobbat med maskinsäkerhet hos Pilz, vilket han även är certifierad för. Han har flerårig erfarenhet av försäljning och kommer tillsammans med kollegorna på Ahlsell Maskin att kunna svara på det trycket vi känner ute hos våra kunder.

Alla poster

21/10