Servicetekniker sökes

Servicetekniker sökes

Vi ska nu förstärka vårt team med en servicetekniker

Ahlsell Maskin AB - SERVICETEKNIKER

Ansök senast: 2018-02-26

 

Ahlsell Maskin AB arbetar rikstäckande med försäljning av verktygsmaskiner, tillbehör och service. Vi har ett 10-tal maskinagenturer för såväl skärande bearbetning som plåtbearbetning, samt hantering/lagring av råmaterial såsom stänger och plåt mm. Huvudkontor och utställning finns i Örebro. Vi har en egen serviceorganisation för akut service, installationer, utbildning och förebyggande underhåll.Vår mångåriga erfarenhet av leveranser till den svenska verkstadsindustrin tillsammans med ledande tillverkare, gör att vi kan effektivisera våra kunders produktion och materialhantering. Läs mer om oss på www.ahlsellmaskin.se   

Är du en person som brinner för service? 

Vill du jobba med ledande varumärken?

Är du noggrann och ansvarstagande? 

-då är detta jobbet för dig!

 

Ahlsell Maskin AB förstärker nu sitt team med en servicetekniker. Våra kunder är alla typer av mekanisk industri, från stora företag till små verkstäder. Detta ställer stora krav på professionellt uppträdande, lyhördhet och flexibilitet. Vi eftersträvar långsiktiga relationer till våra kunder. 

Som servicetekniker är du engagerad med ett stort tekniskt intresse och du brinner för att ge bra service. Du kommer utföra servicearbete på plats hos våra kunder, allt från planerad service och förebyggande underhåll till akuta ärenden. Tjänsten innebär en del resor, ca 100 övernattningar/år. Vi erbjuder ett spännande,varierande och utvecklande jobb. 

Vem är du? 

 

Vi söker dig med tekniskt intresse och flera års erfarenhet av service, underhåll och reparationer. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom flera områden så som styrsystem, mekanik, hydraulik, eller el. Erfarenheter i PLC programmering är meriterande. Du bör ha god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du andra språkkunskaper är det ett plus. 

Förutom din kompetens uppskattar vi din personlighet. Du är social och positiv med ett stort kundfokus. För dig är det naturligt att arbeta strukturerat och noggrant med en analytisk förmåga att hitta lösningar på problem. 

 

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Ahlsell Maskin AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Mikael Rask 0370-30 25 08. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se  Sista ansökningsdag är 26 februari 2018. 

 

ANMÄLAN

Alla poster

21/10